Är ni i behov av bra EUR pallar?

Behöver ni EUR pallar till företaget? Det kan vara bra att satsa på miljövänliga EUR pallar från Gyllsjö. Detta företag tillverkar denna typ av pallar. De använder sig av virke och spik av högsta kvalitet för att tillverka högkvalitativa pallar. Gyllsjö gör alla delar, från att hämta virket i skogen till att leverera en färdig produkt. Det som Gyllsjö erbjuder är:

  • EUR pallar
  • Specialpallar

Redan under 1949 så konstruerade BT, Gyllsjö Träindustri och Statens Järnvägar (SJ) den klassiska lastpallen, även kallad SJ-pallen, för effektiva transporter på järnväg. Dess mått, Måttet 800 × 1200 mm standardiserades i hela Europa och kallas europapall, EUR.  Den är även känd som Europapall eller SJ-pall. Sedan 1961 är det en standardiserad lastpall i trä som ska vara märkt med EUR eller EPAL.

Hitta bra Europallar

När det gäller EUR pallar, så är det smart att vända er till Gyllsjö, då detta företag var med och tog fram dem en gång i tiden. Lastpallarna är framtagna för att kunna användas vid lastningar. Främst var den avsedd för transport på järnväg till en början, men öandsvägstransporter med lastbil utgår från denna standard. Pallarna i sig har håligheter så att det går att lyfta dem med en gaffeltruck.

Gyllsjö har 75 år i branschen så det gör att de har en mycket lång erfarenhet av att tillverka denna typ av pall. Dessutom har de samarbeten med olika verksamhetsområden inom olika branscher. Hos detta företag finns det även specialpallar. Det gör att ni kan få kundanpassade pallar som passar för just er verksamhet.